Vernieuwde verpakking

Een vernieuwde verpakking voor ons model Etna van SaunaTechnics zal het vervoeren van onze saunakachels over de hele wereld nog gemakkelijker maken. Ten eerste is het een betere bescherming voor de saunakachel en daarnaast is deze verpakking van karton, wat geheel recyclebaar is. Onze nieuwe wijze van verzenden is daardoor een stuk duurzamer geworden.

Vernieuwde verpakking van recyclebaar karton

Waar we eerder meer plastic gebruikten, is er nu bewust gekozen voor een milieuvriendelijker alternatief.  Papier is ten slotte één van de duurzaamste verpakkingsmaterialen. Het is namelijk recyclebaar, hernieuwbaar en daarnaast scoort papier ook het hoogst op recyclepercentage voor verpakkingmateriaal. Een vernieuwde verpakking voor onze sauna gaskachels lijkt niet zo bijzonder, maar wij vinden elke stap in de richting naar duurzaamheid belangrijk. Dit doen we tenslotte ook zoveel mogelijk bij het gehele ontwikkelproces van ons product.

Overal ter wereld

Deze Etna gaat naar een klant naar buurland België. De vernieuwde verpakking die extra stevig is, maakt het mogelijk om de saunakachel naar de andere kant van de wereld te verzenden. Doordat we duurzamer verpakken compenseren we gedeeltelijk de uitstoot van het verzenden zelf. Bovendien is de kans op beschadigingen door deze vernieuwde verpakking kleiner geworden en daarmee ook de eventuele belastende servicehandelingen.

Of u nu dicht bij of aan ver weg bent, een saunakachel op gas is overal ter wereld een goed idee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de voordelen van de sauna gaskachel.