nl Nederlands

SAUNA GASBRANDER NEW MODEL 2020

DE SAUNATECHNICS BRANDER IS UNIEK

Wij zijn trots dat wij het technisch geheel vernieuwde type van de gasgestookte saunabrander kunnen presenteren!

gasbrander-sauna-2020Dit type brander, met een gasvlam in een buissysteem met onderdruk is in 1984 voor het eerst op de markt gekomen.

In de afgelopen decennia zijn er wereldwijd duizenden van deze kachels geplaatst, met vermogens van 9 Kilowatt voor kleinere saunacabines tot  meer dan 100 Kilowatt (met meerdere branders) voor grote commerciële sauna’s.

Verreweg de meeste van de in het verleden geplaatste kachels zijn nog steeds in gebruik, tot volle tevredenheid van de gebruikers.
Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk en veilig, maar ook als beste geschikt voor uitgebreide opgietingen met water op de hete stenen.

Wij prijzen ons gelukkig dat wij, na uitgebreide testen en keuringen van onze vernieuwde brander door het Nederlandse keuringsinstituut KIWA en een behoorlijke periode van proefdraaien, het productie- en alleen verkooprecht van dit mooie product hebben kunnen verwerven wereldwijd.

Het nu gepresenteerde model (2020) heeft ten opzichte van de eerdere modellen een extra veiligheidssignalering  ingebouwd die aan de hedendaags veiligheidsnormen voldoet.  En tenslotte eind 2020 kan SAUNATechnics de brander aanbieden met een NOx 3 klasse waar SAUNATechnics vooruitloopt op een betere en milieu bewuste uitstoot.  SAUNATechnics kan zich als enige in de markt wereldwijd  prijzen om deze nieuwe innovatie te leveren.

De sauna gasbrander is in variabele vermogen te leveren vanaf 9 kW tot 32 kW

Informeer vrijblijvend

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

Informeer vrijblijvend

Bekijk onze video over onze baanbrekende sauna kachel

ELEKTRONISCHE BRANDER

AUTOMAAT EN VLAMBEVEILIGING

Informeer vrijblijvend

GEÏNTERESSEERD IN ONS PRODUCT?

Neem contact op en informeer vrijblijvend

Minder storingsgevoelig

Veiligheid
Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X