nl Nederlands

SAUNA GASBRANDER (model 2022)

DE SAUNATECHNICS GASBRANDER IS UNIEK

gasbrander-sauna-2020Dit type brander, met een gasvlam in een buissysteem met onderdruk, is in 1984 voor het eerst op de markt gekomen.

In de afgelopen decennia zijn er wereldwijd duizenden van deze gaskachels geplaatst. De vermogens variëren van 9Kw voor kleinere saunacabines tot 150Kw en meer (met meerdere branders) voor grote commerciële sauna’s.

Verreweg de meeste van de in het verleden geplaatste kachels zijn nog steeds in gebruik. Tot volle tevredenheid van de gebruikers. Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk en veilig, maar ook zeer geschikt voor uitgebreide opgietingen waarbij water op de hete stenen wordt gegoten.

Na vele keuringen en een lange testperiode door het Nederlandse keuringsinstituut KIWA en ULC (Amerika en Canada), hebben wij wereldwijd het productie en exclusief verkooprecht van de brander kunnen verwerven. Wij prijzen ons hier erg gelukkig mee.

Het nieuwste model (2022) heeft ten opzichte van de eerdere modellen een extra veiligheidssignalering  ingebouwd die aan de hedendaags veiligheidsnormen voldoet. SAUNATechnics kan de brander aanbieden met een NOx 3 klasse waardoor we vooruitlopen op een betere en milieubewuste uitstoot. Daarnaast zijn de indicatielampjes op de brander vervangen voor grotere LED lampjes in groen, oranje en rood. De sauna gasbrander is in variabele vermogen te leveren vanaf 9 kW tot 32 kW

SAUNATechnics kan zich als enige in de markt wereldwijd  prijzen om deze nieuwe innovatie te leveren.

Informeer vrijblijvend

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

Informeer vrijblijvend

Bekijk onze video over onze baanbrekende sauna kachel

ELEKTRONISCHE BRANDER

AUTOMAAT EN VLAMBEVEILIGING

Informeer vrijblijvend

GEÏNTERESSEERD IN ONS PRODUCT?

Neem contact op en informeer vrijblijvend

Minder storingsgevoelig

Veiligheid
Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die het Sauna- gaskachelsysteem verkoopt.

SAUNATechnics ontwerpt en fabriceert zelf de complete sauna-gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

SAUNATechnics kan putten uit veel ervaring en daardoor gericht vernieuwen en innoveren. SAUNATechnics is daarmee een voorloper in de branche.

SAUNATechnics heeft in 40 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

SAUNATechnics produceert gaskachels welke geschikt zijn voor vele gassoorten zoals propaan en aardgas.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X