nl Nederlands

BESTURING

SAUNAREGELING

De gasbranders en de ventilator worden door een saunaregeling aangestuurd. Er zijn verschillende saunaregelingen te verkrijgen. De standaard regeling voor de ETNA & OLYMPIC en ZEUS kachel is de A2 besturing.

besturing-saunaregelingDe saunaregeling kan bij de gasbranders geplaatst worden of in een aparte technische ruimte. De bekabeling mag max. ca. 60 meter lang worden.
De regeling heeft twee temperatuursensors ofwel ‘saunavoelers’.

Een maximale voeler welke er zit voor de veiligheid mocht de sauna boven de 120 graden gaan valt het systeem uit, de andere is de tempratuur (bank voeler van de sauna om deze na gewenste tempratuur te maken .

Je kunt ook de saunatemperatuur aflezen op de besturing. Deze wordt dan in een hoek van de sauna geplaatst (meestal boven een saunabank, vandaar de naam “bankvoeler”).

Informeer vrijblijvend

LET OP!

De aansluiting van de voelers met de saunaregeling dient met hittebestendige kabels te worden uitgevoerd.

De saunaregeling heeft een instelbare voorlooptijd. U kunt dan bepalen over hoeveel tijd de kachel ingeschakeld zal worden.

LET OP!

Controleer bij het inschakelen van de sauna of er zich geen voorwerpen (bijv. handdoeken) op de saunakachel bevinden.

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X