nl Nederlands

SAUNATECHNICS

SAUNA GASKACHELS

Saunatechnics, hoe het begon

De trotse oprichters van Saunatechnics bv mogen zich met recht de eerste fabrikant in de wellnessbranche noemen van sauna-gaskachelsystemen. In 1982 is, door onder andere de familie Pasveer, de allereerste sauna-gaskachel geïntroduceerd. Hierna zijn er vele sauna-gaskachels geproduceerd en geleverd wereldwijd.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het Nederlandse bedrijf haar Sauna gaskachels ontwikkeld tot een betrouwbare en efficiënt systeem met een hoog rendement, en neutrale Co2 uitstoot. Nieuwe innovaties zijn inmiddels vertaald naar patenten waarmee de modernisering en verbetering van onze sauna-gaskachels een continue proces is geworden.

Saunatechnics anno 2022

Met ons vast team en meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om voor elk type sauna een optimaal, efficiënt en veilig sauna-gaskachelsysteem te produceren en te installeren. Met de verschillende modellen kunnen wij alle typen sauna’s voorzien van de gewenste warmte en vermogen. In de praktijk loopt dit uiteen van onze geheel plug en play systeem  ‘de Etna’  met 9 kW (ruimte tot 15 m3)’ tot het geheel plug and play systeem ‘de Olympic’  met 15-21 Kw ruimte tot 35m3 en tot wel 200 Kw. Deze sauna-gaskachels behoren tot ons assortiment kleine mdellen en zijn bekend als ‘Private lijn’. Voor meer informatie over onze grotere modellen ‘ de Classic lijn’, geschikt voor commercieel gebruik, verwijzen we u graag naar onze website: WWW.SAUNATECHNICS.COM

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

Wij hebben als doel en passie om uw partner te zijn op gebied van sauna-gaskachels. Met onze gecertificeerde sauna-gaskachelsystemen kunnen wij uw sauna op een zeer duurzame, Co2 neutrale en comfortabele wijze verwarmen.

Uw ervaring en onze ‘know how’ vormen de input voor vernieuwingen. Wij produceren als enige op de markt alles zelf, waardoor we voorop lopen met innovaties die we rechtstreeks toepassen in onze systemen. Wij streven naar perfectie tot in detail. Een tevreden klant is voor ons een gouden klant.

Met het keurmerkcertificaat van KIWA kunnen wij de sauna-gaskachelsystemen wereldwijd leveren.

Uiteraard kunt u voor vragen contact met ons opnemen.

made-in-holland-sauna
kiwa-logo
Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste producent in de Wellnessbranche met een sauna-kachelysteem op gas.

SAUNATechnics ontwerpt en fabriceert zelf de complete sauna-gaskachelsystemen. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

SAUNATechnics kan putten uit veel ervaring en daardoor gericht vernieuwen en innoveren. SAUNATechnics is daarmee een voorloper in de branche.

SAUNATechnics heeft in 40 jaar tijd veel technische ‘know how’ opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

De sauna-gaskachelsystemen van SAUNATechnics zijn geschikt voor vele gassoorten. 

SAUNATechnics ontwerpt en produceert sauna-gaskachels in eigen kantoor en werkplaats en heeft daarmee het gehele maakproces volledig in eigen beheer. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X