Zonder krachtstroom

Onze saunakachel heeft geen krachtstroom nodig!

Als enige aanbieder ter wereld van een saunakachel zonder krachtstroom die aan alle veiligheidseisen en keurmerken voldoet, begrijpen wij precies waarom onze saunakachel de beste keuze voor u is.

Voorkom hoge kosten voor krachtstroom

Hoewel een elektrische saunakachel in aanschaf vaak voordeliger lijkt dan onze gasgestookte saunakachel, worden veel saunaneigenaren verrast door de aanzienlijke kosten van het aanleggen van krachtstroom (3-fase stroomaansluiting). Deze kosten kunnen oplopen tot duizenden euro’s, vooral als uw sauna zich ver in uw tuin bevindt. Bovendien komt er veel gedoe bij kijken, zoals het graven van diepe sleuven voor de speciale stroomkabels.

Voordelen van een Sauna gaskachel

Onze unieke gasgestookte saunakachel heeft geen krachtstroom nodig, waardoor u bespaart op installatiekosten en ongemak vermijdt. Het gemak en de kosteneffectiviteit van een gasgestookte sauna maken deze keuze aantrekkelijker en praktischer voor uw sauna-installatie.


Besparing door gas

Onze saunakachel op gas biedt een unieke oplossing voor het verwarmen van uw sauna zonder de noodzaak voor krachtstroom. Dit betekent dat u geen dure 3-fase stroomaansluiting hoeft aan te leggen. Laat u niet afschrikken door het feit dat onze saunakachel op gas werkt, want dit maakt de installatie van uw sauna niet per se duurder.

Dankzij meer dan 40 jaar productinnovatie heeft onze gasgestookte saunakachel een zeer laag gasverbruik. Of u nu kiest voor propaangas of aardgas, u zult merken dat het goedkoper is dan het gebruik van een elektrische saunakachel. Als u regelmatig gebruik maakt van uw sauna, zult u aanzienlijke besparingen realiseren. De extra kosten van de aanschaf van een gasgestookte saunakachel worden binnen enkele jaren terugverdiend door de lagere operationele kosten.

Lees meer

Veiligheid

Onze sauna gaskachel is uiterst veilig en voldoet aan de strengste veiligheidseisen, zoals bevestigd door het keuringsinstituut KIWA met een officieel keurmerk. Dit garandeert dat u geen reden heeft om te twijfelen aan de veiligheid van onze gasgestookte saunakachel. Lees hier meer over de veiligheid van onze sauna gaskachels.

Naast het feit dat onze saunakachel als enige in de markt functioneert zonder krachtstroom, zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een gasgestookte saunakachel in plaats van een elektrische variant. Het lage gasverbruik en de lagere installatiekosten maken onze kachel een aantrekkelijke keuze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het verbruik van onze sauna gaskachel in vergelijking met elektrische modellen. Dit is bijzonder relevant voor zowel particuliere als commerciële klanten. Zakelijke klanten kunnen voor meer gedetailleerde informatie terecht op onze website: www.saunatechnics.com.

Lees meer