Zonder krachtstroom

Onze saunakachel heeft geen krachtstroom nodig!

Als enige aanbieder ter wereld van een Saunakachel zonder krachtstroom die aan alle gestelde veiligheidseisen en keurmerken voldoet, weten wij als geen ander waarom onze saunakachel zo interessant is voor u.

Hoge kosten aanleg krachtstroom

In aanschaf is een elektrische saunakachel voordeliger dan onze gaskachel. Echter worden vele saunaneigenaren overvallen door de kosten van het aanleggen van krachtstroom (3 fase stroomaansluiting) bij een elektrische saunakachel. Dit kan duizenden euro’s zijn. zeker wanneer u uw sauna ver achterin uw tuin zou willen plaatsen. Denk u daarnaast eens aan het gedoe van het moeten graven in uw tuin voor de spaciale stroomkabel. Voor onze unieke saunakachel op gas heeft u helemaal geen krachtstroom nodig. Daar scheelt een hoop extra kosten en gedoe.

Besparing door gas

Onze saunakachel werkt op gas, waardoor uw sauna zonder krachtstroom verwarmd kan worden en dat maakt dit product uniek. Laat u zich niet afschrikken door het feit dat onze saunakachel op gas werkt, want dit betekent niet automatisch dat het duur is om thuis een sauna te installeren. Het gasverbruik van onze unieke sauna gaskachel, is dankzij 40 jaar aan productinnovatie namelijk zeer laag. U bent met het stoken op propaangas, maar ook op aardgas goedkoper uit dan een elektrische saunakachel. Zeker wanneer u veel gebruik maakt van de sauna, dan bespaart u veel geld door onze gaskachel. De extra aanschafkosten ten opzichte van een elektrische saunakachel heeft u dan ook binnen een paar jaar terugverdiend.

Lees meer

Veiligheid

Onze sauna gaskachel is verder een zeer veilige kachel en voldoet aan vele veiligheidseisen wat door onder andere keuringsinstituut KIWA is bevestigd middels een keurmerk. Ook dit is dus geen reden om te twijfelen aan een saunakachel op gas. Lees hier meer weten over de veiligheid van onze sauna gaskachels. Er zijn dus naast het feit dat onze saunakachel als enige saunakachel zonder krachtstroom werkt, nog vele redenen om een sauna gaskachel te kiezen in plaats van een elektrische.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer wilt weten over het verbruik van onze sauna gaskachel ten opzichte van een elektrisch model. Voor zowel een particuliere afnemers, als voor een commerciële sauna is het verschil zeer interessant. Een zakelijke afnemer verwijzen we in de meeste gevallen echter door naar onze website www.saunatechnics.com voor meer informatie.

Lees meer