nl Nederlands

REFERENTIES

De sauna gaskachels de ETNA & OLYMPIC zijn reeds in de volgende landen na tevredenheid geleverd.
Nederland

Noorwegen

Spanje

USA

Belgie

Estonia

Frankrijk

Australia

Duitsland

Danmark

Ierland

Oostenrijk

Polen

Tjechie

United Kingdom

Canada

Finland

Slovenia

New Zeeland

Referenties

TSJECHIË

Deze referenties komen uit Tsjechië. Hier ziet u hoe het testen van een nieuw uit te leveren sauna gaskachel Etna met onderinvoer naar Tsjechië in zijn werk is gegaan. Hiermee zijn we weer een gelukkige klant. rijker geworden. 

BELGIË

E’en van de referenties uit België betreft een model Etna geleverd in april. Ook hier is de klant erg blij met de sauna gaskachel en maakt met plezier gebruik van zijn priv’e sauna. En dat is ook geen wonder, want het eindresulataat van de gehele sauna is prachtig geworden. Klik hier voor informatie over de ETNA.

NEDERLAND

Nieuwe kachel geleverd in Nederland op een vakantiepark in midden Nederland 05/2020. Op dit luxe vakantiepark kunnen gasten heerlijk gebruik maken van een sauna die snel is opgewarmt. Onze sauna gaskachel is daardoor zeer geschikt voor vakantieparken, maar ook zeker omdat hij de energiekosten erg laag kan houden. Dat is natuurlijk interessant voor wie de rekening moet betalen. Wilt u meer informatie over de inkoop van sauna gaskachels voor uw vakantiepark, neem dan een kijkje op de website van Saunatechnics.

DUITSLAND

Deze Olympic met een onderinvoer hebben we geleverd in Duitsland (april 2020). De klant is erg blij met het feit dat de kachel zijn sauna snel weet op te warmen, tegen een zeer laag verbruik. Verder zijn onze sauna gaskachel erg veilig en heb je er geen krachtstroomaansluiting voor nodig. Dit zijn ook voor de Duitsers interessante voordelen, waardoor ze steeds vaker kiezen voor een sauna op gas. 

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X