nl Nederlands
ETNA op Gardenista

Onze saunakachel ETNA is binnenkort te bewonderen op de Gardenista 2022. Dit groenfestival zal plaatsvinden van 25 mei t/m 29 mei in Laag Zuthem op buitenplaats Den Alerdinck (vlakbij Zwolle). 

Dealer van onze saunakachels Drentsehottub.nl toont de ETNA in zijn stand. Dit bedrijf leveren bedrijven en particulieren hoogwaardige en betrouwbare buitensauna’s en hottubs. 

Onze saunakachel biedt een oplossing voor klanten van Drentsehuttub.nl die een buitensauna willen, maar geen dure krachtsstroomaansluiting. Ook heeft onze sauna gaskachel als groot voordeel, naast dat deze zeer zuinig is in verbruik, dat de uitstoot bijna 0% is. Dit is vaak een probleem bij buitensauna’s met een houtkachel. De omgeving heeft vaak erg veel last van de rook van de houtkachel en ook voor het milieu is het niet erg bevorderlijk. Op steeds meer plaatsen wordt er zelfs gewerkt aan een verbod op houtkachels. Deze problemen spelen niet bij onze saunakachel. 

Bezoek op 25 t/m 29 mei de Gardenista! De medewerkers van Drentsehottub.nl laten u graag zien wat de sauna gaskachel in combinatie met een buitensauna voor voordeel opleveren. 

Wij wensen Drentsehottub.nl een succesvolle deelname toe aan de Gardenista!

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X