nl Nederlands

SAUNATECHNICS

SAUNA GAS KACHELS

YOUR PARTNER IN SAUNA GAS HEATHER SYSTEM MORE THAN 40 YEAR

De trotse oprichters van SAUNATechnics bv mogen zich met recht de eerste fabrikant in de wellness branche noemen van de SAUNA GASKACHEL systemen. In 1982 is door onder andere de familie pasveer de allereerste sauna gaskachel geïntroduceerd. Hierna zijn er nog vele sauna gaskachel geproduceerd en geleverd wereldwijd.

Met meer dan bijna 40 jaar ervaring heeft SAUNATechnics bv uit Nederland haar sauna gaskachels ontwikkeld tot een betrouwbare en efficiënt systeem met een hoog rendement, en co uitstoot Neutral. Nieuwe innovatie zijn inmiddels vertaald na patenten waarmee de modernisering en verbetering van onze sauna gaskachel een continue proces is geworden, met ons vast team van meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om voor elk type SAUNA een optimale en efficiënte en veilig sauna gas kachel systeem te produceren en te monteren. Met onze verschillende modellen kunnen wij alle typen sauna’s voorzien van de gewenste warmte en vermogen In de praktijk loop dit uiteen van onze geheel plug en plays systemen De Etna met 9 kW (ruimte tot 15 m3)en de Olympic met 18 Kw ruimte to 35m3 (plug en play) tot wel 200 Kw Onze sauna gas kachels staan bekend onder de kleine range van Etna en Olympic, en de grotere line onder de naam classiclijn, voor de classic lijn kan u na de info website WWW.SAUNATECHNICS.COM

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

Ons doel en passie is om uw partner te zijn op gebied van sauna gas verwarming. Met onze gecertificeerde sauna gas kachel systemen kunnen wij uw sauna op een zeer duurzame en co Neutral en comfortabele wijze verwarmen.

Uw ervaring en onze know how vormen de input voor vernieuwingen , door dat SAUNATechnics als enige in de markt alles zelf produceert zijn wij voorloper met innovaties en passen dat toe in onze systemen. Innovatie is namelijk niet het idee maar vooral doen Wij streven naar perfectie tot in details , een tevreden klant is voor ons een gouden klant.

Met ons KIWA keurmerk certificaat kunnen wij wereld wijd de sauna gas kachel systemen leveren.

made-in-holland-sauna
kiwa-logo
Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X