nl Nederlands

MODEL ETNA IN VERNIEUWDE VERPAKKING

Een vernieuwde verpakking voor ons model de ETNA van SaunaTechnics zal het vervoeren van onze saunakachels over de hele wereld nog gemakkelijker maken. Ten eerste is het een betere bescherming voor de saunakachel en daarnast is deze verpakking van karton, wat geheel recyclebaar is. Onze nieuwe wijze van verzenden is daardoor een stuk duurzamer geworden.

Vernieuwde verpakking van recyclebaar karton

Waar we eerder meer plastic gebruikten, is er nu bewust gekozen voor een milieuvriendelijker alternatief.  Papier is ten slotte één van de meest duurzame verpakkingsmaterialen. Het is namelijk recyclebaar, hernieuwbaar en daarnaast scoort papier ook het hoogst op recyclepercentage voor verpakkingmateriaal. Een vernieuwde verpakking voor onze sauna gaskachels lijkt niet zo bijzonder, maar wij vinden elke stap in de richting naar duurzaamheid belangrijk. Dit doen we tenslotte ook zoveel mogelijk bij het gehele ontwikkelproces van ons product.
 

Overal ter wereld

Deze Etna gaat naar een klant naar buurland België. De vernieuwde verpakking die extra stevig is, maakt het mogelijk om de saunakachel naar de andere kant van de wereld te verzenden. Doordat we  duurzamer verpakken compenseren we gedeeltelijk de uitstoot van het verzenden zelf. Bovendien is de kans op beschadigingen door deze verniewde verpakking kleiner geworden en daarmee ook de eventuele belastende servicehandelingen. 

Of u nu dichtbij of aan ver weg bent, een saunakachel op gas is overal te wereld een goed idee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor  informatie over de voordelen van de sauna gaskachel.

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X