nl Nederlands

DOWNLOADS

ETNA BROCHURE

OLYMPIC BROCHURE

ZEUS BROCHURE

CERTIFICATEN

Bovenstaand kunt u de downloads van onze brochure van de Etna, de Olympic en de Zeus vinden. Dit zijn modellen uit onze private line.  De downloads zijn beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Per model leggen we uit wat de voordelen zijn.

 Heeft u vragen over maatwerk Sauna gaskachels, onze classic line, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of via de contactpagina van SaunaTechnics. Deze Classic line is met name gericht op (vaak) grotere en comerciële sauna’s. Onze website hiervoor is WWW.SAUNATECHNICS.COM

Ook kunt u onze certificaten downloaden in het Duits en Engels. Deze certificaten tonen aan dat onze producten veilig zijn. Als enige aanbieder van Sauna gaskachels in Europa zijn onze producten voorzien van deze belangrijke certificaten. 

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

VRAAG DE HANDLEIDING EN INFO AAN

    nl Nederlands
    X