nl Nederlands

CONTACT

Contact opnemen?

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via het beovenstaande formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Ook zullen we u nooit verplichten tot het doen van een aankoop, want wij geven u graag vrijblijvend informatie.

Heeft u een vraag over ons als bedrijf, kijk dan op onze bedrijfspagina. Natuurlijk mag u ook het contactformulier invullen, wanneer uw vraag daarmee niet is beantwoord.

Heeft u al een offerte van ons ontvangen en heeft u nog vragen? Neemt u ook dan gerust contact op, want ook dan staan we u graag te woord. Dit is altijd vrijblijvend.

Zakelijke afnemer?

De website www.saunagasheating.com is gericht op de particuliere markt. Bent u een zakelijke afnemer en zoekt een sauna gaskachel voor uw bedrijf? Bezoek dan ook de website www.saunatechnics.com. Hier leest u meer over onze Classic lijn. Dit is de naam van de sauna gaskachels voor commerciële toepassing van SAUNATechnics. Deze sauna gaskachel begint bij een vermogen vanaf 25 Kw en is al door vele grote namen uit de wellnessbranche toegepast.

De Classis lijn geeft, net als de modellen voor de particuliere markt, een enorme besparing op uw energiekosten. Voor de zakelijke markt is deze besparing zeer groot, doordat er meer branduren zijn. Zeker in deze tijd, met zeer hoge energieprijzen, is de aanschaf van een sauna gaskachel zeer lonend.

Bent u geinteresseerd in welke besparing een saunakachel van Saunatechnics coor uw bedrijf kan betekenen dan kunt u ook gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan ontvangt u van ons een berekening.Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom
nl Nederlands
X