Bedrijf

SAUNATechnics Heerenveen

De trotse oprichters van SAUNATechnics bv mogen zich met recht de eerste fabrikant in de wellnessbranche noemen van sauna-gaskachelsystemen. In 1982 is, door onder andere de familie Pasveer, de allereerste sauna-gaskachel geïntroduceerd. Hierna zijn er vele sauna-gaskachels geproduceerd en geleverd wereldwijd.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het Nederlandse bedrijf haar Sauna gaskachels ontwikkeld tot een betrouwbare en efficiënt systeem met een hoog rendement, en neutrale Co2 uitstoot. Nieuwe innovaties zijn inmiddels vertaald naar patenten waarmee de modernisering en verbetering van onze sauna-gaskachels een continu proces is geworden.

SAUNATechnics anno 2023

Met ons vast team en meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om voor elk type sauna een optimaal, efficiënt en veilig sauna-gaskachelsysteem te produceren en te installeren. Met de verschillende modellen kunnen wij alle typen sauna’s voorzien van de gewenste warmte en vermogen. In de praktijk loopt dit uiteen van onze geheel plug en play systeem  ‘de Etna’  met 9 kW (ruimte tot 15 m³)’ tot het geheel plug and play systeem ‘de Olympic’  met 15-21 Kw ruimte tot 35 m³ en tot wel 200 Kw. Deze sauna-gaskachels behoren tot ons assortiment kleine mdellen en zijn bekend als ‘Private lijn’. Voor meer informatie over onze grotere modellen ‘ de Classic lijn’, geschikt voor commercieel gebruik, verwijzen we u graag naar onze website: www.saunatechnics.com

Lees meer

Ons doel en passie

Wij hebben als doel en passie om uw partner te zijn op gebied van sauna-gaskachels. Met onze gecertificeerde sauna-gaskachelsystemen kunnen wij uw sauna op een zeer duurzame, Co2 neutrale en comfortabele wijze verwarmen.

Uw ervaring en onze ‘know how’ vormen de input voor vernieuwingen. Wij produceren als enige op de markt alles zelf, waardoor we voorop lopen met innovaties die we rechtstreeks toepassen in onze systemen. Wij streven naar perfectie tot in detail. Een tevreden klant is voor ons een gouden klant.

Met het keurmerkcertificaat van KIWA kunnen wij de sauna-gaskachelsystemen wereldwijd leveren.

Uiteraard kunt u voor vragen contact met ons opnemen.

Lees meer