5 saunakachel systemen ter verzending

Wat een prachtig beeld in onze werkplaats. Deze 5 saunagaskachel systemen zijn gereed voor uitlevering voor onze nieuwe klanten in Portugal, Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Dat betekent dat overal in Europa, maar ook daarbuiten, mensen willen genieten van de voordelen dat ons systeem te bieden heeft. In zijn er heel veel in vergelijking met andere saunakachel systemen.

Etna

De 5 saunakachelsystemen in deze levering betreft het model Etna. Dit zijn de kleinste saunagaskachel systemen die wij kunnen leveren omdat ze geschikt zijn voor sauna’s tot 20 m³. Daarnaast heeft model de Etna ook nog een grote broer, de Olympic. Dit model biedt dezelfde voordelen als de Etna, maar dan voor sauna’s groter dan 20 m². Daarmee kunnen wij elke privésauna voorzien van een hoogwaardige en zeer efficiënte sauna gaskachel.

Saunagaskachel

Het saunagaskachel systeem van Saunatechnics is uniek doordat het gebruik maakt van gas, wat zorgt voor zeer efficiënt verbruik. Daarnaast geeft het een hele fijne en gelijkmatige warmte af, wat met andere vormen van verwarmen niet mogelijk is. Vandaar dat we verwachten dat de afnemers van deze 5 saunagaskachel systemen erg veel plezier gaan hebben van onze fijne en zuinige Etna.

Vragen?

Voor uw vragen over de sauna gaskachel kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.