nl Nederlands

5 SAUNAGASKACHEL SYSTEMEN TER VERZENDING.

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

Wat een prachtig beeld in onze werkplaats. Deze 5 saunagaskachel systemen zijn gereed voor uitlevering voor onze nieuwe klanten in Portugal, Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Dat betekent dat overal in Europa, maar ook daarbuiten, mensen willen genieten van de voordelen dat ons systeem te bieden heeft. In zijn er heel veel in vergelijking met andere saunakachel systemen.

ETNA

De 5 saunakachelsystemen in deze levering betreft het model ETNA. Dit zijn de kleinste saunagaskachel systemen die wij kunnen leveren omdat ze geschikt zijn voor sauna’s tot 20m3. Daarnaast heeft model de Etna ook nog een grote broer, de Olympic. Dit model biedt dezelfde voordelen als de Etna, maar dan voor sauna’s groter dan 20m2. Daarmee kunnen wij elke privésauna voorzien van een hoogwaardige en zeer efficiënte sauna gaskachel.

Saunagaskachel

Het saunagaskachel systeem van Saunatechnics is uniek doordat het gebruik maakt van gas, wat zorgt voor zeer efficiënt verbruik. Daarnaast geeft het een hele fijne en gelijkmatige warmte af, wat met andere vormen van verwarmen niet mogelijk is. Vandaar dat we verwachten dat de afnemers van deze 5 saunagaskachel systemen erg veel plezier gaan hebben van onze fijne en zuinige Etna.

Vragen?

Voor uw vragen over de sauna gaskachel kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom
Sauna-gas-kachel-geen-krachtstroom

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    nl Nederlands
    X